Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Jong Kook Baik: Na 5. MKF-u o akupunkturi i korejskoj terapiji ruku

Učesnici 5. međunarodnog kongresa fizioterapeuta BiH, koji će se održati u Tuzli od 19. do 21. maja/svibnja, biće u prilici da se upoznaju s najnovijim trendovima u oblasti fizioterapije, koje će predstaviti brojni stručnjaci svjetskog glasa.

Online predavanje održat će Jong Kook Baik, Južnokorejac sa adresom u Engleskoj, nagrađivani međunarodni predavač specijaliziran za mikroakupunkturne sisteme, posebno korejsku terapiju ruku (KHT).

Jong je diplomu KHT-a stekao ranih devedesetih u Južnoj Koreji, a studij je nastavio na Northern College of Acupuncture u Yorku, UK, gdje je stekao diplomu iz akupunkture. Magistrirao je na Sveučilištu u Walesu, a doktorat iz tradicionalne kineske medicine (Huangdi Neijing) stekao je na Sveučilištu Lampeter.

Završio je doktorat kod uglednog profesora Bao Zhao Jua na Liaoningu na Sveučilištu tradicionalne kineske medicine, Shenyang, Kina. Godine 2016. dobio je titulu doktora akupunkture od Svjetske federacije Društva za akupunkturu i moksibustiju (WFAS), Peking, Kina, a 2018. godine stekao je titulu kliničkog specijaliste akupunkture sa Sveučilišta tradicionalne kineske medicine Liaoning.

Jong je 14 godina radio kao dio tima za palijativnu njegu u hospiciju u Darlingtonu, a sada je i gostujući profesor na Sveučilištu Southern California School of Oriental Medicine and Acupuncture.

Godine 2005. osnovao je vlastitu akademiju Jong Baik Education, sa sjedištem u Darlingtonu, Velika Britanija.

Napisao je nekoliko knjiga o tradicionalnoj istočnoazijskoj medicini i objavljivao u brojnim časopisima.

Vaš UFFBiH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci