Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Treća online konferencija Britanske asocijacije za fizioterapiju: Resursi za fizioterapeute koji rade u uvjetima s ograničenim resursima

Profesionalna mreža Britanske asocijacije za fizioterapiju (CPS) za “Fizioterapeute u globalnom zdravlju” – ADAPT, organizira 25. novembra treću online međunarodnu konferenciju, čija je ovogodišnja tema “Resursi za fizioterapeute koji rade u uvjetima s ograničenim resursima”.

Predavači će biti specijalizirani fizioterapeuti iz najvećih multinacionalnih agencija, uključujući ICRC, HI, WHO, Enablement i druge.

Učešće na konferenciji je besplatno i dostupno svim članovima nacionalnih organizacija članica Svjetske organizacije za fizioterapiju.

Organizator je pripremio materijal za konferenciju, koji se, zajedno s programom konferencije, može preuzeti nakon online prijave putem linka: Events – ADAPT (adaptcsp.co.uk).

Vaš UFFBiH

1 thought on “Treća online konferencija Britanske asocijacije za fizioterapiju: Resursi za fizioterapeute koji rade u uvjetima s ograničenim resursima”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci