Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Godišnja online konferencija Irskog društva ovlaštenih fizioterapeuta

Irsko društvo ovlaštenih fizioterapeuta je domaćin svoje godišnje online konferencije u petak 14. oktobra.

Fizioterapeuti iz zemalja sa niskim i nižim srednjim prihodima mogu se prijaviti uz sniženu naknadu za delegate, koristeći kod za popust 9F5E43.

Detaljnije na stranici Irskog društva ovlaštenih fizioterapeuta.

https://www.iscp.ie/events/ISCP-Annual-Conference-2022

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci

Treća online konferencija Britanske asocijacije za fizioterapiju: Resursi za fizioterapeute koji rade u uvjetima s ograničenim resursimaTreća online konferencija Britanske asocijacije za fizioterapiju: Resursi za fizioterapeute koji rade u uvjetima s ograničenim resursima

Profesionalna mreža Britanske asocijacije za fizioterapiju (CPS) za “Fizioterapeute u globalnom zdravlju” – ADAPT, organizira 25. novembra treću online međunarodnu konferenciju, čija je ovogodišnja tema “Resursi za fizioterapeute koji rade ...