Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

U Zenici održan seminar na temu Rehabilitacija i COVID-19

U petak, 25. 02. 2022. godine u prostorijama Stacionara Kantonalne bolnice Zenica održan je seminar na temu Rehabilitacija i COVID-19.

Seminar u organizaciji UFFBiH u suradnji s poslovnicom UFFBiH Zenica/Srednja Bosna, vodila je predsjednica UFFBiH Mirjana Dujmović, a učesnici seminara bili su članovi ove poslovnice za koje je ovaj seminar bio besplatan.

Na seminaru su učesnici imali priliku čuti najnovije informacije o fizioterapiji COVID pacijenata u akutnoj njezi, fizioterapiji pacijenata nakon preboljenja COVID-19 i mogućnostima koje pruža respiratorna fizioterapija kod COVID pacijenata te naučiti različite tehnike respiratorne fizioterapije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci