Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

UFF BiH vas poziva na tečaj/kurs: FIZIOTERAPIJA U GINEKOLOGIJI I PORODNIŠTVU

Kurs/tečaj će se održati u Sarajevu od 22.-24.5. 2024. i Tuzli od 24.- 26.9. 2024. godine. Predavač je certificirani instruktor iz ove oblasti doc.dr.sc. Manuela Filipec.

Uže područje rada i specijalizacije doc.dr.sc. Manuele Filipec je fizioterapija u ginekologiji i porodništvu. Voditeljica je Akademije za ginekološku i perinatološku fizioterapiju, predsjednica Hrvatskog društva za fizioterapiju u ginekologiji i porodništvu pri Hrvatskom zboru fizioterapeuta, glavna urednica edicije knjiga Odabrana poglavlja u fizioterapiji, ravnateljica Centra za istraživanje u fizioterapiji, glavna urednica časopisa Physiotherapia Croatica, suradnica projekta Kliničke smjernice u fizioterapiji, voditeljica projekata Grada Zagreba za popularizaciju fizioterapije te autorica osam knjiga.

Program tečaja /kursa bi obuhvaćao teorijski i praktični dio:

  • Fizioterapija u porodništvu – fizioterapijski pristup kod urednih i visokorizičnih trudnoća, fizioterapijski pristup kod bolnih sindroma u trudnoći, fizioterapijski pristup u postpartalnom periodu nakon vaginalnog porođaja i carskog reza,
  • Fizioterapija u ginekologiji – fizioterapijski pristup kod uroloških i ginekoloških pacijenata te fizioterapijski pristup kod seksualne disfunkcije.

Uvjeti za polaznike: minimalno prvostupnik (bachelor) fizioterapije.
Cijena za članove UFF BiH je 250,00 KM, a za nečlanove 350,00 KM.
Prijave slati na uffbih@hotmail.com
Prijavom i rezervacijom će se smatrati uplata nepovratnog avansa u iznosu 50,00 KM.
Maksimalan broj polaznika je 20.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci