Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Sretan Međunarodni dan fizioterapeuta

Međunarodni dan fizioterapeuta, koji se obilježava svake godine 08. septembra/rujna prilika je za promociju fizioterapeutske struke i podizanje svijesti o djelotvornosti i uspjehu fizioterapeuta u prevenciji i liječenju različitih oboljenja kroz cijeli životni vijek ljudi. Ove godine se Međunarodni dan fizioterapeuta obilježava pod motom “Fit to take a part – Ostanite u formi da bi bili uključeni”, a tim povodom je predsjednica Svjetske Konfederacije fizioterapeuta (WCPT), Marilyn Moffat objavila proglas koji donosimo u cjelosti.

Uz želju da na ovaj dan pokažete zašto smo tu i zašto naša profesija treba i zaslužuje imati bolji status, čestitam vam Naš dan.

Proglas BOSANSKI
Proglas ENGLESKI

Mirjana Dujmović
Predsjednica UFFBiH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci