Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Svjetski dan fizioterapije: UFFBiH organizira izlet u S.R.C.A. Ajdinovići

Drage kolegice i kolege članovi UFFBiH,

UFFBiH je odabralo S.R.C.A. Ajdinovići kao najpovoljnijeg ponuđača za organizaciju izleta povodom Svjetskog dana fizioterapije, koji će biti upriličen 10. septembra/rujna.

Zainteresirani dolaze vlastitim prijevozom, a UFFBiH snosi troškove jednodnevnog all inclusive boravka u sportsko-rekreativnom centru kod Olova.

All inclusive ponuda S.R.C.A. Ajdinovići obuhvata dva obroka na dan (doručak, ručak na bazi švedskog stola), pizza i grill između obroka, neograničenu konzumaciju bezalkoholnih pića, sportske terene, sportsku dvoranu, unutrašnji i vanjske bazene, fitness prostoriju, konferencijsku salu za sastanke…

Svi zainteresirani trebaju se prijaviti najkasnije do 1. augusta/kolovoza 2022. godine, putem obrasca koji se nalazi ispod teksta.

UFFBiH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci