Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Prof.dr. Dragan Primorac gost 5. Međunarodnog kongresa fizioterapeuta BiH

Prof.dr. Dragan Primorac, hrvatski liječnik i znanstvenik svjetskog glasa, održat će predavanje na 5. Međunarodnom kongresu fizioterapeuta BiH, koji će se održati od 19. do 21. maja/svibnja 2023. godine u hotelu “Mellain” u Tuzli.

Dr. Primorac je predavač na univerzitetima u Americi, Hrvatskoj i Kini, radio je u velikom broju institucija u Americi i Hrvatskoj, a objavio je oko 250 znanstvenih radova i kongresnih priopćenja iz područja personalizirane i regenerativne medicine, genetike, metaboličkih poremećaja kosti i hrskavice pedijatrije, populacijske genetike.

Kao pozvani predavač sudjelovao je u radu više od 150 znanstvenih skupova širom svijeta, a rezultati njegovog rada su objavljeni u najprestižnijim znanstvenim časopisima uključujući Science i Nature. Njegovi radovi su do sada citirani 5100 puta (Google Scholar), dok h-index iznosi 31. Do sada je bio mentor u izradi 11 doktorskih disertacija i 2 magistarska rada.

Kompletan životopis prof.dr. Dragana Primorca možete pronaći na linku:

Vaš UFFBiH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci