Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Juan José Boscà predavač na 5. međunarodnom kongresu fizioterapeuta BiH

5. međunarodni kongres fizioterapeuta BiH, koji će se održati od 19. do 21. maja u Tuzli, okupit će neka od najzvučnijih imena iz svijeta fizioterapije.

Među predavačima će, po prvi put, biti i Juan José Boscà, osnivač i voditelj jednog od najvećih edukacijskih centara za fizioterapeute i liječnike “Dodanostema” iz Španije te jedan od ponajboljih profesora i instruktora iz područja manualne terapije i osteopatije.

Boscà je profesor i direktor Poslijediplomskog instituta za manualnu terapiju INSTEMA, a predavač je postdiplomskih studija na sveučilištima u Španiji, Italiji, Portugalu, Venezueli, Brazilu, Argentini, Čileu, Kostariki, Peruu, Kolumbiji, Paragvaju, Meksiku. Trener je pedagogije za nastavnike EOM-a.

Predaje tečajeve specijalizacije iz visceralne i kranijalne osteopatije na različitim nacionalnim i međunarodnim sveučilištima. Također, predaje tečajeve strukturne osteopatije u nekoliko španskih gradova kao što su Barcelona, Valencia, El, Sevilla, Madrid, Coruña, Saragosa, Tenerife, Palma de Mallorca.

Sudjelovao je na više od 100 domaćih i međunarodnih konferencija kao predavač, moderator ili asistent, kao i na više od 10 međunarodnih sudova za dobivanje međunarodnog D.O o osteopatiji u nekoliko zemalja.

Bavi se istraživačkim i znanstvenim radom.

Više o J. J. Boscu kao i cjelokupan životopis sa edukacijama koje on vodi, možete pronaći na: https://www.instema.net/quienes-somos/profesores/d-juan-jose-bosca-gandia/

Vaš UFFBiH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci