Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Poziv za prijavu radova na temu “Praksa temeljena na dokazima”

Povodom Međunarodnog dana fizioterapeuta, koji se obilježava 08. septembra/rujna, UFFBiH organizira seminar na temu “Praksa temeljena na dokazima” i objavljuje:

POZIV

Za prijavu radova na temu “Praksa temeljena na dokazima”

UFFBiH ove godine obilježava Međunarodni dan fizioterapeuta organizacijom seminara na temu “Praksa temeljena na dokazima” koji će se održati 08. i 09. septembra/rujna 2012. godine u hotelu Reumal u Fojnici. Upravni odbor UFFBiH se odlučio na ovu temu zbog aktualnosti same teme, kao i zbog velike potrebe primjene prakse temeljene na dokazima u svakodnevnom radu.

Pozivamo sve zainteresirane da prijave svoje radove na ovu temu, a radovi mogu biti u vidu power pint prezentacije, postera ili radionice. Izbor teme omogućava prijavu radova koji će dati bolji uvid u pojam Prakse temeljene na dokazima, a mogu biti u vidu studije praćenja učinkovitosti neke procedure, predstavljanje instrumenata za procjenu, istraživački rad o učinkovitosti specifičnih tehnika i slično.

Radove na temu “Praksa temeljena na dokazima” potrebno je poslati najkasnije do 01.08.2012. godine u elektronskoj formi na uffbih@hotmail.com kako bi Odbor za obrazovanje i usavršavanje UFFBiH mogao ocijeniti i odabrati radove za ovaj seminar.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na navedenu e-mail adresu ili na jedan od telefona navedenih u zaglavlju dokumenta.

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu i svojim radovima sudjelovati na našem seminaru, te tako pomoći u boljem razumijevanju i prihvaćanju ovakve prakse u našoj struci.

Predsjednica UFFBiH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci

Poziv na Schrot tečaj I dioPoziv na Schrot tečaj I dio

Schrot tečaj I dio, voditelj: Nikola Jevtić, licencirani ISST instruktor Datum održavanja: 15. -19. 05.2019. (pet dana) Mjesto održavanja: SKB Mostar, Klinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Tečaj se održava ...