Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Poziv za učešće na seminaru “Praksa temeljena na dokazima”

Povodom Međunarodnog dana fizioterapeuta, koji se obilježava 08. septembra/rujna, UFFBiH organizira seminar na temu “Praksa temeljena na dokazima” i objavljuje:

POZIV

Za učešće na seminaru “Praksa temeljena na dokazima”

UFFBiH ove godine obilježava Međunarodni dan fizioterapeuta organizacijom seminara na temu “Praksa temeljena na dokazima” koji će se održati 08. i 09. septembra/rujna 2012. godine u hotelu “Reumal” u Fojnici.

Kotizacija za seminar za clanove UFFBIH iznosi 50,00 KM, a za ostale 70,00 KM.

Kotizacije ce biti oslobođeni izlagači radova koje odabere Odbor za obrazovanje i usavršavanje.

Kotizacija uključuje:

  • zbornik radova na CD-u,
  • certifikat/potvrdnicu o učešću/sudjelovanju i
  • osvježenje u dvije pauze.

Uplatu kotizacije potrebno je izvršiti na žiro račun UFFBiH broj: 1610000081420065 Raiffeisen bank dd BiH opštom/općom uplatnicom uz obavezno navedeno ime i prezime uplatioca.

Prijavu učesnika/sudionika potrebno je izvršiti najkasnije do 20.08.2012. zbog organizacije i pripreme materijala u elektronskoj formi i potvrdnica/certifikata.

Smještaj je obezbijeđen u hotelu Reumal u Fojnici, a cijene su: u 1/2 po osobi je 56,00 KM puni pansion, doručak, ručak, večera. Doplata za jednokrevetnu sobu je 18,00 KM.

Rezervacije se mogu izvršiti na: 030/838-800, 030/ 838-801, 030/838-802 ili na 066/915-249.

Pozivamo sve zainteresirane da prijave svoje radove na ovu temu, a radovi mogu biti u vidu power pint prezentacije, postera ili radionice na uffbih@hotmail.com najkasnije do 01.08.2012. godine.

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu i svojim prisustvom uveličati Međunarodni dan fizioterapeuta, te tako pomoći u boljem razumijevanju i prihvaćanju ovakve prakse u našoj struci. UFFBiH će ovu prigodu iskoristiti i za promociju svoje prve brošure i letka koji imaju za cilj korisnicima naših usluga približiti značaj fizioterapije i njenu ulogu u procesu liječenja.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na navedenu e-mail adresu ili na jedan od telefona navedenih u zaglavlju dokumenta.

S poštovanjem,

za Odbor za obrazovanje i usavršavanje
Damir Operhal

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci