Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Federalni ministar zdravstva pozdravio aktivnosti UFFBiH

Dokumentom broj 02-37-1818/12 od 26.03.2012. godine, Federalni ministar zdravstva je pozdravio aktivnosti UFFBiH vezane za izradu Standarda u fizioterapijskoj praksi koji su usvojeni na III sjednici Skupštine UFFBiH održane 25.02.2012. godine.

U istom dokumentu se navodi da je analizom navedenih Standarda ustanovljeno da se radi o standardima zasnovanim na struci i na pozitivnim zakonskim propisima.

Ovo je još jedna potvrda zrelosti i pozitivna ocjena aktivnosti koje UFFBiH poduzima na unapređenju i afirmaciji struke, ali i poticaj da nastavimo dalje raditi u ovom pravcu nastojeći postići sve one ciljeve koje smo postavili formiranjem UFFBiH.

Mirjana Dujmović,
predsjednica UFFBiH

Oznake:,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci