Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Izvještaj sa XXIII sjednice Upravnog odbora

XXIII sjednica Upravnog odbora UFFBiH je održana u subotu, 23.05.2016. godine u hotelu Hollywood na Ilidži.

Na dnevnom redu sjednice pod točkom 1. je predsjednica UFFBiH podnijela izvježtaj o putovanju u Singapore na 18. Generalnu skupštinu WCPT na kojoj je održana svečana ceremonija prijema u članstvo WCPT (Izvještaj o tome možete pogledati ispod).

Pod točkom 2. se raspravljalo o neopozivoj ostavci dosadašnjeg blagajnika Amira Handžića te je donešena odluka o njegovom razrješenju, a na mjesto vršitelja dužnosti blagajnika UFFBiH izabran je Damir Operhal, koji će ovu dužnost obavljati do imenovanja na sljedećoj sjednici Skupštine UFFBiH. Pod istom točkom dnevnog reda je donešena odluka i da se briše deponovani potpis Amira Handžića, a deponuje potpis Damira Operhala kako bi se mogle obavljati potrebne financijske transakcije.

Zbog preuzimanja dužnosti VD blagajnika, Damir Operhal je smijenjen sa dužnosti predsjednika odbora za obrazovanje i usavršavanje, a na mjesto predsjednika ovog odbora imenovana je Šejla Imamović, dosadašnja predsjednica poslovnice Zenica-Srednja Bosna.

Donešena je i odluka da se konsultira Esad Hamzić iz Olova o mogućnosti preuzimanja dužnosti predsjednika poslovnice Zenica-Srednja Bosna.

Pod točkom 3. dnevnog reda sjednice raspravljalo se o ostavci Melihe Pirić, predsjednice poslovnice Tuzla, koja je dala ostavku iz privatnih razloga.

Upravni odbor je donio odluku da se raspiše natječaj za izbor predsjednika poslovnice Tuzla najkasnije u roku 15 dana od dana donošenja ove odluke. Također je donešena odluka o raspisivanju istog natječaja za mjesto predsjednika poslovnice Bihać.

U sklopu točke 4. dnevnog reda se raspravljalo o do sada poduzetim aktivnostima i radu UFFBiH, te o popisu sudionika tečajeva normalnog pokreta i Osnovnog Bobath tečaja i zaključeno je da je broj polaznika popunjen za Osnovni Bobath tečaj, a za Normalni pokret ima još par mjesta jer je maksimalni broj polaznika 20.

Pod istom točkom dnevnog reda su donešene odluke o budućim aktivnostima UFFBiH, a najvažnija odluka u tom smislu je organizacija 2. Međunarodnog kongresa fizioterapeuta BiH koji će se održati 12. – 14. maja/svibnja 2016. godine.

Pod točkom 5. dnevnog reda odlučeno je da se XXIV sjednica Upravnog odbora UFFBiH održi u septembru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci