Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Izvještaj sa XII Izborne sjednice Skupštine UFFBiH

U subotu, 12.06.2021. godine, u hotelu Terme, održana je XII sjednica Skupštine UFFBiH, koja je bila i izborna za pojedina upravna tijela UFFBiH kojima je istekao mandat.

Na sjednici su usvojeni Godišnji izvještaj o radu UFFBiH za 2020. godinu, Financijski izvještaj za 2020. godinu i Plan aktivnosti za 2021. godinu.

Na natječaj koji je raspisan 01.12.2020. i bio otvoren do 31.01.2021. godine, stigle su prijave za mjesto predsjednika/ce UFFBiH (Mirjana Dujmović), sekretara UFFBiH (Haris Kapetanović), blagajnika UFFBiH (Damir Operhal), predsjednik/ca Skupštine UFFBiH (Šejla Imamović), predsjednik/ca Poslovnice Zenica-Središnja Bosna (Alisa Skomorac).

Kako su na natječaj pristigle samo ove prijave i nije bilo protukandidata, jednoglasno je odlučeno da za naredni mandat od 4 godine budu izabrani:

  • Predsjednica UFFBiH: Mirjana Dujmović
  • Predsjednica Skupštine UFFBiH: Šejla Imamović
  • Sekretar UFFBiH: Haris Kapetanović
  • Blagajnik UFFBiH: Damir Operhal
  • Predsjednica Poslovnice Zenica-Središnja Bosna: Alisa Skomorac

Za predsjednika Odbora za obrazovanje i usavršavanje stigle su dvije prijave: Dženita Pinjo i Nevena Pintarić Jurić.

Pošto kolegica Pintarić Jurić nije došla na sjednicu Skupštine, jednoglasno je odlučeno da Dženita Pinjo bude predsjednica Odbora za obrazovanje i usavršavanje UFFBiH.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci