Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Izvještaj sa VIII sjednice Upravnog odbora i III sjednice Skupštine UFFBiH

Poštovani članovi!

Dana 25.02.2012. godine održana je VIII sjednica Upravnog odbora UFFBiH i III redovna sjednica Skupštine UFFBiH.

Na sjednici su usvojeni godišnji narativni i financijski izvještaji za 2011. godinu i Plan aktivnosti i Financijski plan za 2012. godinu. Jednoglasno je prihvaćen prijedlog da se Jasmin Avdović izabere za predsjednika Skupštine UFFBiH, kao i na dužnost predsjednika Poslovnice/podružnice Sarajevo/Goražde.

Uz nekoliko izmjena, usvojeni su Standardi u fizioterapijskoj praksi, koji će naći svoje mjesto i primjenu u svim ustanovama u kojima se obavlja fizikalna terapija i rehabilitacija.

Pored ovoga, usvojeni su predloženi dokumenti: Pravilnik o blagajničkom poslovanju, Pravilnik o računovodstvu i Pravilnik o računovodstvenim politikama, te Poslovnik o radu Odbora za obrazovanje i usavršavanje.

Dogovoreno je i organiziranje Okruglog stola na kojem će se raspravljati o problematici CBR centara za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju na području Federacije BiH.

Nadam se da će svi članovi UFFBiH znati cijeniti aktivnosti koje se poduzimaju i poduzeti sve da svojim angažman doprinesu daljnjem jačanju uloge UFFBiH na području Federacije BiH i regiona.

Mirjana Dujmović,
predsjednica UFFBiH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci