Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

UFFBiH i dr. Gokeler: Uspješno završen tečaj Rehabilitacija nakon rekonstrukcije ACL

U organizaciji UFFBiH u Sarajevu je uspješno održan tečaj Rehabilitacija nakon rekonstrukcije ACL / Kako sigurno vratiti sportistu na teren kojeg je vodio dr. Alouis Gokeler iz Nizozemske.

Tečaj se odvijao u dva dijela. Prvi dio, teorijski, bio je online 09. 11. i trajao je dva sata. Drugi dio tečaja je bio uživo i trajao je dva dana 25. i 26. 11. u hotelu Hollywood u Sarajevu. Tečaj je okupio učesnike iz BiH, Srbije i Hrvatske i svi polaznici su izrazili zadovoljstvo organizacijom tečaja.

Zbog velikog interesa za tečaj, odlučili smo ovaj tečaj organizirati i iduće godine, a sve informacije o tečaju 2024. godine će biti objavljene na našoj web stranici.

Vaš UFFBiH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci