Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Zahvalnica UFFBiH-u za podršku seminaru i radionici održanoj u Mostaru

Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru i Udruga “Homini artium” uručili su zahvalnicu Udruženju/udruzi za fizioterapiju Federacije BiH za podršku pri organiziranju seminara i radionice “Fizioterapija i zdravlje glazbenika”, koja je održana 8. i 9. decembra u Mostaru.

Seminar “Fizioterapija i zdravlje glazbenika” jedinstveni je događaj koji se po prvi put održao u Bosni i Hercegovini, a organizatori su iznimno ponosni što su bili domaćini ovom važnom skupu za razvoj fizioterapijske struke i saradnje s glazbenicima, koji bi bilo teško organizirati bez finansijske podrške sponzora i partnera, među kojima je i UFFBiH.

  • Vaša pomoć omogućila nam je uspješnu realizaciju projekta – navode iz Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru i Udruge “Homini artium”.

Vaš UFFBiH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci