Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Predsjednica UFFBiH sudjelovala na Generalnoj skupštini ER-WCPT-a u Kopenhagenu

Dragi članovi UFFBiH, kolege i simpatizeri UFFBiH!

Zadovoljstvo mi je obavijestiti vas da sam u periodu 07. – 10. maja/svibnja ove godine bila gost promatrač na Generalnoj skupštini ER-WCPT-a koja se održavala u Kopenhagenu, Danska, a na poziv predsjednice ER-WCPT-a gđe Sarah Bazin.

Skupština je bila vrlo uspješna i imala sam priliku razgovarati sa predstavnicima svih zemalja članica ER-WCPT-a (ukupno 36 zemalja), a najvažnije od svega je da sam imala radni ručak sa generalnom tajnicom WCPT-a Brendom Myers sa kojom sam raspravljala i dogovarala detalje oko naše ranije poslane aplikacije za članstvo u WCPT-u.

Za vrijeme boravka u Kopenhagenu sam imala prigodu u nekoliko navrata razgovarati i sa predsjednicom WCPT-a Marilyn Moffat, koja me uvjerila da je pitanje našeg članstva u WCPT-u samo pitanje dana i tehničkih pojedinosti, jer ona smatra da naša aplikacija zadovoljava sve uvjete, kao i dokumenti koje smo poslali uz aplikaciju.

Za nas ovo ima veliki značaj jer će članstvo u WCPT-u omogućiti napredak naše struke i podršku WCPT-a UFFBiH u svim našim budućim aktivnostima.

Ovom prilikom želim pozvati sve fizioterapeute koji nisu članovi UFFBiH, a koji žele ostvariti svoja prava i unaprijediti svoj status i struku da postanu članovi UFFBiH i na taj način omoguće pristup svim aktivnostima, ostvare pravo na sve prednosti koje pruža članstvo u WCPT-u i omoguće si slobodan pristup informacijama, kao i da dobiju mogućnost zapošljavanja u svim zemljama članicama WCPT-a.

Predsjednica UFFBiH
Mirjana Dujmović

Oznake:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci