Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Organiziran tečaj normalnog pokreta Bobath koncepta

U organizaciji UFFBiH uspješno je organiziran tečaj Normalnog pokreta Bobath koncepta. Tečaj je održan u hotelu Reumal u Fojnici 29. i 30. maja/svibnja ove godine.

Voditeljica tečaja, gđa. Doris Kutscher-Meurer, IBITA napredni instructor i član Izvršnog odbora IBITA-e je na vrlo zanimljiv i originalan način upoznala polaznike tečaja o principima Bobath koncepta i osnovama Normalnog pokreta. Uživala je u boravku u našoj zemlji i dala najveće pohvale organizaciji tečaja, a isto zadovoljstvo tečajem i organizacijom tečaja iskazali su i polaznici. Već je sa istom instruktoricom dogovoren i naredni tečaj Normalnog pokreta i Osnovni Bobath tečaj za tretman odraslih neuroloških pacijenata, a isti bi trebali biti organizirani naredne godine. Datume i detaljime vezane za naredne tečajeve ćemo objaviti kada za to bude vrijeme.

Predsjednica UFFBiH
Mirjana Dujmović

Oznake:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci