Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Održana 14. Izvještajno/izborna Skupština UFFBiH

U prostorijama hotela Terme na Ilidži u subotu, 03.06.2023. godine, održana je 14. Izvještajno/izborna sjednica Skupštine UFFBiH. Na sjednici je bilo prisutno 23 delegata s pravom glasa. Kako je Upravni odbor UFFBiH već ranije raspisao konkurs za izbor upravnih tijela UFFBiH, sjednica je imala izborni karakter.

Nakon usvajanja dnevnog reda sjednice Skupštine, usvojen je zapisnik sa 13. sjednice Skupštine UFFBiH, a nakon toga je predsjednica UFFBiH podnijela Godišnji izvještaj o radu koji je jednoglasno usvojen.

Damir Operhal, blagajnik UFFBiH, podnio je Finansijski izvještaj za 2022. godinu, koji je, također nakon kraće diskusije, jednoglasno usvojen.

Nakon toga, pristupilo se izboru upravnih tijela UFFBiH.

Mirjana Dujmović je ponovo izabrana za predsjednicu UFFBiH, dok je Nedim Gradaškić izabran za potpredsjednika UFFBiH.

Za predsjednika Skupštine UFFBiH izabran je Elvir Bijedić iz Tuzle, a novi sekretar UFFBiH je Katarina Rašo Schreilechner iz Sarajeva.

Amir Sofić izabran je za predsjednika poslovnice Sarajevo-Goražde, Ljuba Vidačković ostaje na čelu poslovnice Hercegovina, Mirela Hudić Begić je nova predsjednica poslovnice Tuzla, dok je na čelo poslovnice Zenica-Srednja Bosna izabrana Sabina Kreho.

Damir Operhal iz Sarajeva ponovo je izabran za blagajnika UFFBiH.

Nakon što su novoizabrani članovi rukovodstva preuzeli dužnost, predsjednica Dujmović je predstavila Plan aktivnosti za 2023. koji je usvojen uz mogućnost dopuna. Predsjednica se zahvalila na dosadašnjem radu Šejli Imamović, Harisu Kapetanoviću, Jasminu Kusturi, Sanji Đelalagić i Alisi Šarić te izrazila dobrodošlicu novim članovima Upravnog odbora.

Vaš UFFBiH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci

Poziv za CEMPT tečajPoziv za CEMPT tečaj

Nakon održanog Prvog kongresa i radionice CEPMT koju su vodile kolege iz Slovenije, pojavio se interes kolega iz BiH da se organizuje i tečaj. Samim tim osjetili smo potrebu da ...