Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Održan sastanak s fizioterapeutima Kantonalne bolnice Zenica

U petak, 18. 02. 2022. godine, UFFBiH je, u suradnji s Poslovnicom Zenica/Srednja Bosna, održao sastanak s fizioterapeutima Kantonalne bolnice Zenica. Sastanku je prisustvovalo 18 fizioterapeuta, uposlenika KBZ-a, predsjednica Poslovnice Zenica/Srednja Bosna Alisa Skomorac i predsjednica UFFBiH Mirjana Dujmović.

Učesnici sastanka su izrazili zadovoljstvo dolaskom predsjednice UFFBiH Mirjane Dujmović na sastanak. U uvodnom dijelu, predsjednica UFFBIH je govorila o Udruženju i aktivnostima koje sprovodi od osnivanja, ali i o problemima s kojima se UFFBiH svakodnevno susreće u svom radu.

Nakon uvodnog izlaganja, učesnici su postavili veliki broj pitanja vezanih za članstvo i mogućnosti koje nudi članstvo u UFFBiH, otvoreno govorili o problemima koje imaju u svom radu, a veliki broj pitanja odnosio se na rad fizioterapeuta s pacijentima oboljelim od COVID-19.

Nakon opširne diskusije, većina prisutnih fizioterapeuta je odlučila učlaniti se u UFFBiH tako da je UFFBiH sada brojniji za 16 novih članova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci