Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Dobro došli na redizajnirane stranice UFFBiH!

Drage članice i članovi UFFBiH,

zadovoljstvo mi je obavijestiti vas da je web stranica Udruženja www.uffbih.ba dobila novo ruho i nudi velike promjene u pristupu informacijama kao i sadržajima.

Izradom nove stranice nastojali smo približiti vam UFFBiH i sve ono što činimo za vas od samog formiranja pa do danas. Jedna od novina je i nova Pristupnica koja nudi mogućnost popunjavanja rubrike Dodatne edukacije, kao i mogućnost da se vaši podatci mogu pronaći na stranici u budućoj rubrici Fizioterapeut u vašoj blizini (ako to želite).

Molimo sve članove UFFBiH da ponovo popune pristupnicu na našoj novoj web stranici, kako bi nam pomogli da ažuriramo podatke članstva.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.

Vaš UFFBiH

S poštovanjem,
Mirjana Dujmović

Napomena: Obrazac pristupnice pronađite na linku: https://uffbih.ba/pristupnica/


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci