Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Odluka o raspisivanju natječaja za izbor predsjednika Poslovnice Bihać

Na temelju člana 45. Statuta UFFBiH (III sjednica Skupštine UFFBiH-a, 19.02.2011.) koji definira rad Upravnog odbora UFFBiH, te člana 3. zapisnika desete sjednice Upravnog odbora (02.06.2012., Sarajevo) i odluke br. 60/12, Upravni odbor UFFBiH-e donosi:

ODLUKU

o raspisivanju natječaja za izbor predsjednika poslovnice Bihać

Poštovani članovi poslovnice Bihać,

na desetoj sjednici Upravnog Odbora Udruženja/Udruge za fizioterapiju Federacije Bosne i Hercegovine (UFFBiH), održanoj 02.06.2012. godine u Sarajevu, odlučeno je da se dosadašnji predsjednik poslovnice Bihać, Suad Arzić, razriješi sa dužnosti predsjednika ove poslovnice, te da se, zbog navedenog, raspiše natječaj za novog predsjednika poslovnice Bihać.

Na natječaj se mogu prijaviti svi fizioterapeuti, članovi UFFBiH koji gravitiraju na području poslovnice Bihać, bez obzira na stručnu spremu, a koji smatraju da bi mogli preuzeti ovu obavezu na sebe i predstavljati poslovnicu Bihać u radu UFFBiH.

U prijavi za natječaj potrebno je navesti osobne podatke:

  • Ime (ime oca) i prezime,
  • Datum i godinu rođenja,
  • Stručnu spremu,
  • E-mail adresu, broj telefona i adresu prebivališta, podatke o poslodavcu,
  • Kratki životopis u kojem će se navesti razlozi zbog kojih bi osoba trebala biti izabrana za predsjednika poslovnice Bihać

Sve prijave je potrebno slati na e-mail adresu uffbih@hotmail.com, a za sve informacije možete se obraiti na navedenu e-mail adresu ili na brojeve telefona navedene u zaglavlju dokumenta.

Mirjana Dujmović,
predsjednica UFFBiH

Oznake:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci