Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali četiri kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Dr Alli Gokeler o ACL rehabilitaciji i povratku na sport

Eminentni stručnjaci iz svijeta fizioterapije podijelit će svoja znanja i iskustva s učesnicima 5. međunarodnog kongresa fizioperapeuta Bosne i Hercegovine, koji će se održati od 19. do 21. maja u Tuzli.

Radionicu će održati Alli Gokeler iz Nizozemske, kliničar-istraživač koji radi kao sportski fizioterapeut u klinici i istraživač nakon doktorata pri Univerzitetu Paderborn.

Pridruženi je član odjela za vježbe i neuroznanost. Predaje na bachelor i master programima i supervizor je na istraživačkim projektima.

Glavni fokus njegovog istraživanja je usmjeren na prevenciju ozljeda, povratku igri nakon ozljeda i optimiziranje izvođenja sportskih aktivnosti.

Vaš UFF BiH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci