Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Oni su najzaslužniji za besprijekornu organizaciju 5. MKF-a

Udruženje fizioterapeuta u Bosni i Hercegovini i Udruženje/udruga za fizioterapiju FBiH dobili su sve pohvale za organizaciju 5. međunarodnog kongresa fizioterapeuta BiH, na kojem su se od 19. do 21. maja u tuzlanskom hotelu Mellain okupili stručnjaci iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Španije i Nizozemske.

Sve je funkcionisalo besprijekorno – od dočeka gostiju, svečanog otvaranja i koktela, radionica, predavanja, smještaja, pa do svečane večere, a kako i ne bi jer se vodilo računa i o najsitnijim detaljima.

Pripreme za naš kongres trajale su duže od godinu dana, a posebno intenzivno posljednja tri mjeseca. Najveće zasluge za sjajnu organizaciju pripadaju Upravnom odboru UFFBiH te Organizacionom i Naučno/znanstvenom odboru 5. MKF-a, koje ovom prilikom želimo spomenuti i odati posebnu zahvalnost.

Upravni odbor: Mirjana Dujmović (predsjednica), Šejla Imamović (predsjednica Skupštine), Haris Kapetanović (sekretar), Dženita Pinjo (predsjednica Odbora za obrazovanje i usavršavanje) i Damir Operhal (blagajnik) te predsjednici poslovnica: Nedim Gradaškić (Tuzlanski kanton), Jasmin Kustura (Sarajevo) i Ljuba Vidačković (Hercegovina).

Organizacioni odbor: Mirela Begić-Hudić, predsjednica (magistar fizioterapije i radne terapije), Nedim Gradaškić (diplomirani fizioterapeut), prim.dr. Emir Halilbegović, prof.dr. Munevera Bečarević, Mirjana Dujmović (bacc. fizioterapije), Elvir Bijedić (fizioterapeutski tehničar), Haris Kapetanović (fizioterapeutski tehničar), mr.sci. Damir Operhal i Šejla Imamović (diplomirani fizioterapeut).

Naučno/znanstveni odbor: mr.sci. Dženita Pinjo (predsjednica), mr.sci. Edin Krupalija, bacc. physioth. Ljuba Vidačković, dipl. fiziot. Jasmin Kustura, dr.sci. Dragana Đurić (UAE), dipl. fiziot. Blaže Arsov (Sjeverna Makedonija) i dr.sci. Krsto Kovačević (Crna Gora).

Također, posebnu zahvalnost dugujemo našim kolegama koji su bili zaduženi za registraciju učesnika, distribuciju materijala i komunikaciju s učesnicima i gostima. To su fizioterapeuti UKC-a Tuzla: Gordana Jović, Amela Milanović, Miralem Pazalja, Rudolf Iličić, Samira Aljić i Tamara Dudić te naši vrijedni pripravnici, studenti Medicinskog fakulteta u Tuzli: Edin Dugalić, Mirna Dautović, Edin Kadić, Lejla Taletović, Lejla Slomić i Melisa Cifrić.

Vaš UFFBiH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci