Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Održan III Međunarodni kongres fizioterapeuta BiH

Od 12. do 14. oktobra 2018. godine u etno selu Čardaci u Vitezu održan je 3. međunarodni kongres fizioterapeuta BiH pod nazivom “Znanje i vještine”.

Kongres je održan u organizaciji Udruženja fizioterapeuta BiH i Udruženja fizioterapeuta FBIH.

Na kongresu je sudjelovalo 137 učesnika, fizioterapeuta iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Njemačke, Makedonije, Slovenije i Austrije.

Kongres se sastojao od 23 usmene prezentacije i pet radionica koje su vodili Zoran Filipović, Blanka Koščak iz Slovenije, Dragan Dimitrijević iz Srbije i Matthias Burkert iz Njemačke.

Predsjednica udruženja fizioterapeuta BiH Mirjana Dujmović, nije krila oduševljenje viđenim u Vitezu. Kongres je bio jako veliki događaj za sve sudionike koji su izrazili zadovoljstvo organizacijom, predavanjima, ali i samim mjestom održavanja.

Kako je i moto kongresa “Znanje i vještine”, cijeli kongres je bio posvećen usvajanju novih znanja i vještina, koje imaju za cilj unaprijediti struku i na taj način doprinijeti boljitku svojih pacijenata,ali i društva.

Osim radnog dijela sudionici kongresa su uživali i u zabavi, na zajedničkoj svečanoj večeri i druženjima za vrijeme pauza od predavanja.

Zahvaljujemo prije svega etno selu Čardaci na susretljivosti pri organizaciji kongreda, kao i svim sponzorima, bez kojih ovaj kongres ne bismo mogli organizirati.


PRILOG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci

Poziv na Schrot tečaj I dioPoziv na Schrot tečaj I dio

Schrot tečaj I dio, voditelj: Nikola Jevtić, licencirani ISST instruktor Datum održavanja: 15. -19. 05.2019. (pet dana) Mjesto održavanja: SKB Mostar, Klinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Tečaj se održava ...