Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali pet kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Izvještaj sa XIV sjednice Upravnog odbora i IV izborne Skupštine UFFBiH

U Sarajevu je dana 06.04.2013. godine održana XIV sjednica Upravnog odbora UFFBiH i IV izborna sjednica Skupštine UFFBiH.

Na XIV sjednici UO UFFBiH su rezimirane dosadašnje aktivnosti oko organizacije I Kongresa fizioterapeuta BiH, utvrđene aktivnosti za naredni period i podijeljena zaduženja članovima Upravnog odbora UFFBiH. Donešena je i odluka br. 110/13, kojom se određuje da kotizacija za I Kongres fizioterapeuta BiH za članoveUFFBiH koji su studenti i nezaposleni bude 100,00 KM.

Upravni odbor je pregledao sve prispjele dokumente koji su poslani na natječaj za upravna i izvršna tijela UFFBiH i donio odluku o predlaganju istih na IV izbornoj sjednici Skupštine UFFBiH.

Na IV izbornoj sjednici Skupštine UFFBiH, nakon utvrđivanja kvoruma i usvajanja dnevnog reda, pristupilo se usvajanju zapisnika sa III sjednice Skupštine, nakon čega su podnešeni narativni izvještaj o aktivnostima u 2012. godini, financijski izvještaj za 2012. godinu i izvještaj predsjednika Odbora za obrazovanje i usavršavanje koji su jednoglasno usvojeni.

Kako su prijave za natječaj poslali samo dosadašnji vršitelji dužnosti upravnih i izvršnih tijela UFFBiH, predloženo je Skupštini da glasa za svakog kandidata pojedinačno. Odlukom Skupštine potvrđen je novi četverogodišnji mandat starom sazivu Upravnog odbora UFFBiH, uz izuzetak izbora novog predsjednika poslovnice Sarajevo/Goražde. Na ovu funkciju, a na prijedlog UO UFFBiH, izabran je Muhamed Šaković, zaposlen u C.B.R. Centru Novi Grad Sarajevo.

Na sjednici je, na prijedlog predsjednika Skupštine, donešena odluka o izmjenama i dopunama Statuta UFFBiH.

Zahvaljujemo svim delegatima Skupštine UFFBiH koji su se odazvali pozivu za sjednicu i svojim aktivnom radom na sjednici doprinijeli rješavanju pitanja važnih za rad UFFBiH.

Predsjednica UFFBiH
Mirjana Dujmović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slični članci

Poziv za CEMPT tečajPoziv za CEMPT tečaj

Nakon održanog Prvog kongresa i radionice CEPMT koju su vodile kolege iz Slovenije, pojavio se interes kolega iz BiH da se organizuje i tečaj. Samim tim osjetili smo potrebu da ...