Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali četiri kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Sedma godišnjica prijema BiH u Svjetsku organizaciju za fizikalnu terapiju WCPT

Bosna i Hercegovina je na današnji dan prije sedam godina primljena u punopravno članstvo Svjetske organizacije za fizikalnu terapiju WCPT.

Prijem u najveću svjetsku obitelj za fizikalnu terapiju ozvaničen je na 18. Generalnoj skupštini WCPT-a održanoj 29.4.2015. godine u Singapuru, a zastavu Bosne i Hercegovine ponijela je predsjednica Udruženja fizioterapeuta u BiH i Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH Mirjana Dujmović.

U fotogaleriji se prisjetimo kako je protekao svečani prijem u WCPT.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Slični članci

Poziv na Schrot tečaj I dioPoziv na Schrot tečaj I dio

Schrot tečaj I dio, voditelj: Nikola Jevtić, licencirani ISST instruktor Datum održavanja: 15. -19. 05.2019. (pet dana) Mjesto održavanja: SKB Mostar, Klinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Tečaj se održava ...