Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali četiri kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Izvještaj sa V sjednice Skupštine UFFBiH

U Sarajevu je 22.03.2014. godine održana V redovna sjednica Skupštine UFFBiH na kojoj su, u sklopu dnevnog reda, usvojeni Izvještaj o radu za 2013. godinu (predsjednica UFFBiH, Mirjana Dujmović), Financijski izvještaj za 2013. godinu (blagajnik UFFBiH, Amir Handžić) i Izvještaj o Prvom kongresu fizioterapeuta BiH (predsjednik Odbora za obrazovanje i usavršavanje, Damir Operhal).

Na istoj sjednici su delegati raspravljali o Planu aktivnosti za 2014., Financijskom planu za 2014. godinu i oba usvojili te podržali sve aktivnosti planirane za ovu godinu. Financijski plan je podnio i obrazložio blagajnik UFFBiH, te je i on usvojen.

Na prijedlog Upravnog odbora UFFBiH usvojene su i izmjene i dopune Statuta UFFBiH o kojima se raspravljalo V sjednici Skupštine UFFBiH.

Predsjednica UFFBiH
Mirjana Dujmović

Prilozi:

Izvještaj o radu za 2013. godinu
Plan aktivnosti za 2014. godinu

Oznake:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Slični članci