Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali četiri kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

UFFBiH organizira okrugli stol na temu: CBR centri za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju

UFFBiH organizira Okrugli stol na temu: CBR centri za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju; Značaj i uloga/normativi i sistematizacija, koji će se održati 18.04.2012. godine.

Na ovaj okrugli stol su pozvani: Federalni ministar zdravstva, Kantonalni ministri zdravstva, direktori Zavoda zdravstvenog osiguranja i mnogi drugi koji su svojim radom sudjelovali na implementaciji Projekta rehabilitacije žrtava rata i formiranju CBR centara u Federaciji BiH.

Ovu aktivnost smo poduzeli kako bi smo pokušali zajednički riješiti probleme nastale u funkcioniranju CBR centara, a koji imaju negativan učinak i na naše članove uposlene u ovim centrima.

Nadamo se da će se svi pozvani odazvati na ovaj Okrugli stol i pomoći nam da zajednički riješimo nastale probleme.

Mirjana Dujmović,
predsjednica UFFBiH

Oznake:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Slični članci

Poziv za CEMPT tečajPoziv za CEMPT tečaj

Nakon održanog Prvog kongresa i radionice CEPMT koju su vodile kolege iz Slovenije, pojavio se interes kolega iz BiH da se organizuje i tečaj. Samim tim osjetili smo potrebu da ...