Kontaktirajte UFFBiH: +387 (0) 66 909 218 / uffbih@hotmail.com

Slide 1

Udruženje/Udruga za fizioterapiju FBiH je strukovna, nevladina organizacija namijenjena svim direktnim pružaocima usluga fizioterapije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Slide 2

Kontinuirana edukacija naših članova jedna je od temeljnih misija Udruženja/Udruge za fizioterapiju FBiH. Uspješno smo organizirali četiri kongresa fizioterapeuta na kojima smo okupili stručnjake iz regiona i svijeta.

Slide 3

Želite postati član Udruženja/udruge za fizioterapiju FBiH. Popunite našu pristupnicu.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Novi termin sjednica Upravnog odbora i Skupštine UFFBiH

Poštovani članovi!

Zbog vremenskih nepogoda odgođeno je održavanje sastanka Upravnog odbora UFFBiH i redovne sjednice Skupštine UFFBiH koji su bili planirani za 11.02.2012. godine.

Sastanak Upravnog odbora i sjednica Skupštine održati će se 25.02.2012. godine. Na dnevnom redu Skupštine naći će se izbor novog predsjednika Skupštine UFFBiH, usvajanje Godišnjeg narativnog i Financijskog izvještaja, usvajanje Godišnjeg plana aktivnosti i Godišnjeg financijskog plana, te usvajanje Pravilnika i Poslovnika o radu Odbora za obrazovanje i usavršavanje, Standarda u fizioterapijskoj praksi i drugih dokumenata važnih za rad i zakonsku regulativu u UFFBiH, kao i rasprava o drugim važnim pitanjima.

Pozivam sve delegate Skupštine UFFBiH da se odazovu pozivu i prisustvuju sjednici.

Mirjana Dujmović,
predsjednica UFFBiH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Slični članci