Home Upravni Odbor UFFBiH Prvi tečaj Kaltenborn-Evjenth Ortopedske manipulativne terapije (KE-OMT)

Prvi tečaj Kaltenborn-Evjenth Ortopedske manipulativne terapije (KE-OMT)

KE-OMT 1

Zadovoljstvo nam je najaviti prvi tečaj Kaltenborn-Evjenth Ortopedske manipulativne terapije (KE-OMT) koji će se održati 02. – 05. 09. 2021. Godine u Sarajevu.
Prvi tečaj ima za cilj upoznati polaznike sa Kaltenborn-Evjenth metodom u terapiji, temeljnim principima KE-OMT, procjenom i postavljanjem fizikalne dijagnoze. Polaznici će steći znanje o tehnikama za olakšanje simptoma, povećanje pokretljivosti i mobilizaciju mekih tkiva. Osim toga, na tečaju će biti predstavljena i primjena KE-OMT tretmana kod pacijenata sa kliničkom nestabilnošću vrata, pasivna i aktivna stabilizacija, tretman za povećanje pokretljivosti susjednih zglobova i informacije i upute za trening pacijenta.


Tečaj će voditi certificirani instruktor KE-OMT César hidalgo-garcía, PH.D., OMT-E., P.T., iz Španjolske.
Rana kotizacija do 01.07.2021:
Za članove UFFBiH 700,00 KM
Za nečlanove 800,00 KM
Kasna kotizacija:
Za članove UFFBiH 900,00 KM
Za nečlanove 1000,00 KM
Za prijavu na tečaj potrebno je uplatiti avans u nepovratnom iznosu od 100,00 KM. U slučaju otkazanog tečaja zbog objektivnih razloga od strane organizatora (UFFBiH) vrača se puni iznos. U slučaju otkazivanja kandidata zbog bolesti, uz validnu potvrdu o istoj, takođe se vraća puni iznos. Za sve prijavljene omogućeno je plaćanje u ratama s tim da posljednja rata bude uplaćena do početka tečaja.


PODATCI ZA UPLATU:
UFFBiH, Ćamila Avdića 31, 71000 Sarajevo
Žiro račun: 1610000081420065 - RAIFFEISEN BANK DD BOSNA I HERCEGOVINA
ZA UPLATE IZ INOZEMSTVA:
BENEFICIAR: UFFBiH, Ćamila Avdića 31, Sarajevo
Y BANK: RAIFFEISEN BANK DD BOSNA I HERCEGOVINE
SWIFT CODE: RZBABA2S
IBAN CODE: BA391610000081420065

 

KE-OMT Dr. HidalgoDr. Hidalgo je predsjednik Kaltenborn_Evjenth OMT Asocijacije. Dr. Hidalgo je profesor na Fakultetu Zdravstvenih nauka na Sveučilištu Zaragoza, Španjolska. Diplomu baccalaureata za fizioterapijsku znanost je stekao na Sveučilištu Zaragoza. Certifikat za Ortopedsku manipulativnu terapiju (OMT) je stekao kroz međunarodnu edukaciju Ortopedske manipulativne terapije 2014. Završio je ortopedski trening i dobio certifikat diplomanta za Ortopedsku manipulativnu terapiju i diplomu magistra znanosti za fizioterapiju na Sveučilištu Zaragoza 2004. Dr. Hidalgo je podpredsjednik OMT za Španjolsku. Dr. Hidalgo je završio svoj PhD za fizikalnu terapiju na Sveučilištu Zaragoza 2013.
Dr. Hidalgo je predavao na državnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini, bio je autor i koautor mnogih znanstvenih članaka i autor i koautor poglavlja knjige. Dr. Hidalgo je autor knjige "Miofascijalna mobilizacija i samomobilizacija u OMT" i više od 25 stručnih članaka u žurnalima. Primarni fokus za istraživanje dr. Hidalgo je usmjerio na učinak manualne terapije i ortopedskih intervencija u tretmanu spinalnih i poremećaja ekstremiteta kroz životni vijek.
Titule: KEOMT Predsjednik, Dr. Fizikalne terapije, Profesor, Fizioterapeut, OMT; Ured: Despacho 1. Facultad de Ciencias de la Salud. University of Zaragoza. España, E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Edukacije: PhD. – Universidad Zaragoza. MS. OMT- Universidad Zaragoza, BS PT. - Universidad Zaragoza, BS Anthropology - UNED

Posljednje dodano

Popularno

 

 

WCPT Logotip

 

PT moves

 

PT experts

 

 

Tesla stim small

 

Iz koje navedene oblasti bi uzeli edukaciju:
 
Trenutno aktivnih Gostiju: 46 
Članova : 91
Sadržaj : 88
Posjete Sadržajima : 254316
Facebook Image